Stegt kyllingelever (4-5 pers.)
2 pk frossen kyllingelever į 300 g
2 spsk majsolie
1 tsk hel spidskommen
1 tsk hele fennikelfrø
olivenolie
3 fed hvidløg
1 bdt dild
Kyllingeleverne tøs op.
Leverne skylles i koldt vand og duppes tørre med et rent viskestykke (som straks lægges til vask!).
En stor stegepande varmes op med 2 spsk majsolie. Krydderblandingen tilsættes og steges til frøene
er mørkebrune og afgiver en god aroma.
Olivenolie tilsættes og kyllingeleverne hældes på og steges et par min, vendes lidt undervejs.
Derefter skæres de ud i mindre stykker.
3 fed hvidløg rives og blandes med den hakkede dild.
Blandingen tilsættes og der steges videre 1-2 min, hvorefter retten er færdig.
Serveres med lune flūtes eller andet hvidt brød samt en blandet grøn salat.