Inderblomkål

Inderblomkål

Ingredienser
1 løg
4 fed hvidløg
5 cm ingefærrod, skrællet
¼ kop vand
8 spsk olie
½ tsk gurkemeje
1 spsk hakket, frisk koriander
1 hakket grøn chili
1 kop flåede tomater
1-2 blomkål, delt i buketter
2 tsk stødt koriander
1 tsk stødt kommen
1 tsk garam masala
2 stk salt
1 spsk citronsaft
¼ kop vand

Løg, hvidløg og ingefær blendes grundigt med lidt vand.
Olien varmes i en stor jerngryde og blandingen steges i 5 min. Gurkemeje tilsættes og der steges videre i 5 min. Frisk koriander, chili og tomat tilsættes og steger med i yderligere 5 min. Herefter tilsættes resten af ingredienserne og retten skal nu småsnurre i 30-45 min.
Kan serveres som hovedret med ris eller chapati, eller være en del af en større indermenu.