Frugttærte

Frugttærte

1. lag af bunden
250 g margarine
200 g sukker
4 æggeblommer
2 dl mælk
150 g mel
3 tsk bagepulver

Margarine og sukker røres, derefter røres æggene i og til sidst mel & bagepulver og mælk skiftevis & lidt ad gangen.

2. lag af bunden
4 stiftpiskede æggehvider
300 g sukker
2 tsk vanillesukker

Æggehvider piskes stive, derefter vendes sukker + vanille i.

3. lag af bunden
100 g hakkede hasselnødder

Bunden samles (alle 3 lag) og bages ca. 30 min ved ca. 200°C - dæk med sølvpapir de sidste 10-15 min, ellers bliver nødderne brændt. Afkøles og dækkes med nedenstående:

Topping
4 dl piskefløde piskes til flødeskum og blandes med
4 dl creme fraiche
lidt vanillesukker
Øverst: rigeligt med skivet frugt & bær: jordbær, kiwi, banan...